Michal Kumšta - krby - kamna




Facebook

Krbové vložky=>Romotop

 

 

Firma Romotop vyvinula novou řadu krbových vložek  DYNAMIC  a IMPRESSION s citlivou regulací výkonu, které jsou vhodné do nízkoenergetických domů, do akumulačních staveb krbů a  pro napojení akumulačních prstenců a akumulačních výměníků. V řadě
DYNAMIC jsou jednak modely s topeništěm na výšku, které jsou vhodné všude tam, kde je nedostatek prostoru v interiéru, jednak modely  s klasickým širokým topeništěm a větším výkonem.

Nová řada IMPRESSION zahrnuje vložky s rovným, rohovým i třístranným prosklením, s bočním otvíráním dvířek i s výsuvnými dvířky.

Korpus krbové vložky je svařený ze speciální silnostěnné oceli CORTEN A s výbornými korozivzdornými a žáruvzdornými vlastnostmi. Rám dveří, dvířka, rošt, zarážka jisker, kopule a hrdlo kouřovodu je z kvalitní litiny. Spalovací komora je vyložena šamotovými deskami.

Do krbové vložky je přiváděn vzduch pro spalování z exteriéru  centrálním přívodem ve spodní části topidla . Vzduch je veden jednak kanálky pod rošt (primární vzduch – regulace ve spodní části dvířek), jednak do horní části dvířek pro sekundární spalování a „oplach“ skla (sekundární vzduch – regulace páčkou nad dvířky).  V hrdle krbové vložky je osazena litinová klapka pro regulaci komínového tahu. Pod odklápěcím roštem je umístěn popelník , který je vybaven víkem se zaklapovacím mechanismem pro bezprašnou manipulaci při vynášení popela. Doporučené palivo: dřevo a dřevěné brikety.
Záruka na korpus krbové vložky:  7 let


POZOR!
Při montáži krbové vložky do objektu k trvalému bydlení účtujeme
sníženou sazbu DPH. 
 


 


Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Spolupracujeme: HEIN Kachle -