Michal Kumšta - krby - kamna




Facebook

       Naše firma je na trhu stavebních prací od roku 1991, kdy jsme prováděli hlavně veškeré stavební práce. Postupem času jsme opouštěli klasickou stavební činnost a začali se zaměřovat na stavbu krbů a kachlových kamen a na obchodní činnost - prodej krbových kamen a krbových vložek. Stali jsme se průkopníky prodeje  norských krbových kamen a vložek JOTUL a stavebních tvarovek Brulapor v našem kraji. Od roku 1999 je kamnařina a krbařina naší hlavní náplní.  Začátkem roku 2008 jsme zahájili  internetový prodej, ve kterém se snažíme zúročit naše dlouholeté zkušenosti v tomto oboru.    

        Zabýváme se veškerou činností a službami  spojenými s krbovými kamny, krby, kachlovými kamny a kachlovými sporáky.
        Nabízíme prodej typových  krbů, krbových vložek, krbových kamen, návrhy a stavby krbů všech typů a materiálů(teplovzdušné, sálavé akumulační i kombinované), návrhy a stavby kachlových kamen a sporáků, prodej veškerých  materiálů pro stavby krbů a kamen a velkého množství příslušenství ke krbům a kamnům.

       POZOR!!!
       V oddíle  "Naše tipy, rady a komentáře" vás informujeme o zajímavých a kvalitních výrobcích a materiálech a pokusíme se vás seznámit  s výrobky, které jsou dle nás velmi zajímavé buďto technickým řešením nebo designem, kvalitou materiálů a zpracováním, případně poměrem cena-výkon.  


Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Spolupracujeme: HEIN Kachle -