Michal Kumšta - krby - kamna




Facebook

 

Návrh a stavba kachlových kamen a kachlových sporáků

    

      Jelikož ne všichni zákazníci mají jasnou představu, jaká kachlová kamna či krbová kamna vlastně chtějí a potřebují, provádíme na naší prodejně v Ratajích u Olomouce  po dohodě se zákazníkem konzultace , při kterých vám rádi dle svých možností pomůžeme s výběrem vhodného typu topidla pro Váš dům, byt či chalupu, provedeme výpočet výkonu a po dohodě o dispozičním uspořádání a vzhledu provedeme návrh a cenovou kalkulaci. Konzultace jsou zdarma.
Pro rychlejší průběh konzultace je potřebné  mít půdorysy s rozměry místností, případně řez domu a máte-li  tak i vzor, jak by mohl krb  či kamna vypadat (obrázek, návrh architekta, vlastní náčrt).  Jde o to, abychom zjistili jaký styl se vám líbí a případně k jakým materiálům se přikláníte . 

        Po odsouhlasení technického řešení a ceny a podepsání smlouvy proběhně objednávka materiálu nutného pro zahájení stavby a následně nástup na stavbu v termínu dle dohody při podpisu Smlouvy o dílo.
Stavba krbů a kachlových kamen probíhá většinou v poslední třetině stavby domu. Stavba  je ukončena topnou (tahovou) zkouškou, předáním návodu k použití, záručního listu a potvrzením předávacího protokolu. Proběhne též předání vyúčtování a doplacení zbývající částky za stavbu.

     V případě zájmu o stavbu kachlových kamen se obraťte na tel. 606721180 nebo 
na prodejnu v  Ratajích u Olomouce                                                                                                                                        .

 

 

 

 

Krbová kamna ALLEGRA SMALL s dřevníkem

Cena: 60 000 Kč s DPH

Krbová kamna ANTIGUA K - s varnou plotnou

Cena: 81 400 Kč s DPH

Krbová kamna ALLEGRA

Cena: 61 100 Kč s DPH

Krbová kamna DRU 55 CB

Cena: 55 225 Kč s DPH

Krbová kamna Icon-Line Eclipse XL-S včetně akumulačních kamenů

Cena: 80 980 Kč s DPH

Krbová kamna Hede 1D

Cena: 35 510 Kč s DPH

Krbová kamna Hede 4D Air

Cena: 43 820 Kč s DPH

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Spolupracujeme: HEIN Kachle -